De beste video's in marketing, technology & design Over ons »

[Livestream] Online Tuesday #69 over innovatie in online retail met Picnic, Beerwulf en FashionTrade.com

door Bram Koster om 19:00 op 11 april 2017 in Presentaties
Werkt deze video "[Livestream] Online Tuesday #69 over innovatie in online retail met Picnic, Beerwulf en FashionTrade.com" niet?
Met onderstaande knop meld je het ons. Alvast bedankt!
Laat je mailadres achter als je wilt dat we je op de hoogte houden.

Werkt de video niet?

Vanavond rond 19.30u start editie #69 van Online Tuesday, over innovatie in (online) retail. Volg de livestream hierboven!

Online kopen is mainstream geworden. Maar om nou te zeggen dat de e-commerce-industrie op z’n lauweren rust, nee. Er zijn genoeg partijen die innovatief bezig zijn op dit vlak. Drie van deze partijen komen vertellen over hun vernieuwingsdrag, de kansen die het biedt en de barrières die ze hebben moeten slechten.

De sprekers van vanavond zijn (niet per se in deze volgorde):

  • Hans Böhm, managing director Beerwulf. Beerwulf is een nieuw online platform, ontworpen door bierliefhebbers, met een lokaal, nationaal en internationaal assortiment. Hun doel is zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het groeiende aanbod van speciaalbieren. Beerwulf wil dé online bestemming voor liefhebbers van bier in heel Europa worden. HEINEKEN erkent ook deze kans en werd de enige aandeelhouder van Beerwulf B.V.
  • Siebe Nooij, oprichter Picnic. Picnic is een bezorgdienst die boodschappen van een laagsteprijsgarantie voorziet en ze bovendien – in vol elektrische bestelautootjes – kosteloos bezorgt. Het leverde PICNIC in november 2015 de Sprout Challenger Award op. Siebe zal vertellen hoe deze supermarkt zonder merkhistorie keer op keer online marktleider wordt in elke stad die zij opent.
  • Robert Viertelhauzen, sales director FashionTrade.com. FashionTrade is de b2b-marketplace waar fashionmerken en -retailers met elkaar kunnen connecten, zaken kunnen doen en groeien.
Reageren 0 reacties

Suggesties