De beste video's in marketing, technology & design Over ons »

[Livestream] Online Tuesday #71: AI en de vermenselijking van marketing

door Sanne Roeling om 19:08 op 13 juni 2017 in Presentaties
Werkt deze video "[Livestream] Online Tuesday #71: AI en de vermenselijking van marketing" niet?
Met onderstaande knop meld je het ons. Alvast bedankt!
Laat je mailadres achter als je wilt dat we je op de hoogte houden.

Werkt de video niet?

Het is een mooi paradox: hoe slimmer de machines worden, hoe menselijker we ze ervaren. En juist in een mensenvak als marketing levert dat grote kansen op. Vandaar misschien dat er zo veel aandacht bestaat voor onderwerpen als artificial intelligence en chatbots. Sommigen durven zelfs te spreken over een nieuw tijdperk in marketing. Maar hoe ontwijk je daarbij de uncanny valley en maak je je merk of bedrijf écht menselijker? Daarover gaat de laatste editie van Online Tuesday vóór de zomer. Vanaf 19.30u kun je hier de livestream bekijken.

SPREKERS

• Ronald Voorn, oprichter scienceforbusiness, docent marketing & reclamepsychologie Universiteit Twente, senior docent consumentengedrag en marketingcommunicatie Hogeschool Utrecht: hoe werkt dat nou eigenlijk in ons brein, die vermenselijking van niet-menselijke objecten en interacties?

• Wim Rampen, chief marketing officer CX Company: emoties spelen een belangrijke rol in de ervaring van een klant met jouw merk. Hoe kun je daarop inspelen?

• Rogier van der Werf, head of strategy consulting Insided: automatisering van klantcontact is niet de heilige graal, onderschat de waarde van écht contact en menselijke interactie niet.

Reageren 0 reacties

Suggesties