De beste video's in marketing, technology & design Over ons »

[Livestream] Online Tuesday over digitale transformatie

door Bram Koster om 19:30 op 12 september 2017 in Presentaties
Werkt deze video "[Livestream] Online Tuesday over digitale transformatie" niet?
Met onderstaande knop meld je het ons. Alvast bedankt!
Laat je mailadres achter als je wilt dat we je op de hoogte houden.

Werkt de video niet?

Om 19.30u start hét event waarop je zat te wachten. Nee, niet dat over over een nieuwe telefoon, maar dat event over het voorbereiden van je bedrijf op de toekomst. Over digitale transformatie dus.

De versnellende impact van digitale technologieën heeft geleid tot een toenemende kloof tussen wat mensen willen in dit digitale tijdperk en wat bedrijven daadwerkelijk in staat zijn te bieden. Verwachtingen van klanten veranderen met elk innovatief product en iedere nieuwe dienst. Bijzondere digitale ervaringen die zij opdoen bij het ene bedrijf, verlangen zij ook van uw organisatie. Ben jij in staat de digitale wensen van klanten te beantwoorden? En hoe verwezenlijk jij digitale transformatie in jouw organisatie, van strategie tot en met executie?

Sprekers

De sprekers vanavond zijn (in volgorde van optreden):

  • Sohrab Hosseini, cto future technologies bij Transdev. Sohrab is een marketeer vanuit de technische hoek. Hij is ervan overtuigd dat techniek marketing alleen maar versterkt. Hij zal in zijn presentatie vooral hebben over correct gebruik van technologie en concrete voorbeelden van Transdev aanhalen om dit duidelijk te maken.
  • Marco van Davenhorst, hoofdredacteur van Food Reporter (onderdeel van Bidfood). Marco heeft meerdere jaren op de e-commerce afdeling van Bidfood gewerkt en intensief meegewerkt aan de digitale transformatie van het bedrijf. Hij zal vanuit zijn eigen specialisme deze transitie bespreken.
  • Victor Pikula, cloud solution architect of software development bij Microsoft. Victor heeft jarenlang ervaring op het gebied van IT en beschrijft zichzelf als “geek and programmer since Philips MSX“. Hij neemt ons mee in ‘the future of cloud platforms’ en hoe je organisaties kan helpen bij hun digitale transformatie.
Reageren 0 reacties

Suggesties