De beste video's in marketing, technology & design Over ons »

[Livestream] Hoe vermarkt je een stad? Online Tuesday over citymarketing

door Bram Koster om 19:00 op 10 oktober 2017 in Presentaties
Werkt deze video "[Livestream] Hoe vermarkt je een stad? Online Tuesday over citymarketing" niet?
Met onderstaande knop meld je het ons. Alvast bedankt!
Laat je mailadres achter als je wilt dat we je op de hoogte houden.

Werkt de video niet?

Hoe kun je als stad of gemeente een plaats veroveren in het grote gebied dat ‘toerisme’ heet? En hoe zet je jouw stad of gemeente beter op de kaart als het gaat om bijvoorbeeld cultuur en onderwijs? De antwoorden op die vragen worden vanavond vanaf 19.30 uur beantwoord door de sprekers van Online Tuesday editie 73 over – je raadt het al – citymarketing.

Sprekers

Dit zijn de sprekers deze avond:

  • Roger Bloem en JP Schaddé, founders van Cityguys, een lifestyle-, hotspots- en reisplatform voor mannen, met een focus op hospitality in steden. Tijdens hun presentatie zullen Roger en JP citymarketing vanaf de kant van influencers toelichten.
  • Peter Kentie, managing director bij Eindhoven365. Eindhoven is de stad van technologie, design en kennis, maar het is vooral de combinatie tussen deze aspecten die de stad zo interessant maakt. Als managing director bij de citymarketingorganisatie werkt Peter aan bekender en bovenal herkenbaar maken van deze stad.
  • Michel Aaldering, sr. projectmanager toerisme bij Marketing Groningen. “Er gaat niets boven Groningen”, met die slogan probeert Michel de noordelijke stad beter op de kaart te zetten. Michel Aaldering zal tijdens zijn presentatie meer vertellen over de marketingstrategie die zij aan het opzetten zijn voor de stad en provincie Groningen.
Reageren 0 reacties

Suggesties